top of page
covid%20blauw_edited.jpg

Advies en richtlijnen met betrekking tot het coronavirus

De veiligheid van onze patiënten en ons personeel heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de richtlijnen omtrent hygiëne strikt op en zetten hoog in op sterilisatie van de gebruikte instrumenten en desinfectie van de behandelruimte.

Algemene aanbevelingen

We vragen u de algemene aanbevelingen op te volgen en thuis te blijven als u symptomen vertoon die verband houden met Covid-19 zoals koorts, hoesten, kortademigheid, verminderde reuk en/of smaakzin, spier- en gewrichtspijn, hoofdpijn, verstopte neus en loopneus. Gelieve contact op te nemen met onze praktijk om je afspraak te wijzigen.

Kom op tijd

Respecteer je uur van afspraak zodat we het aantal personen in de wachtzaal kunnen beperken.

Bezoek ons zonder gezelschap

Om de verspreiding van het virus tot een minimum te beperken, vragen we u om alleen naar de praktijk te komen. Kleine kinderen of personen met een beperking mogen gerust vergezeld worden van 1 begeleider. Bedankt voor uw begrip.

Betaal elektronisch

Houd er rekening mee dat er enkel elektronisch betaald kan worden. Voor kleine bedragen verloopt de betaling contactloos.

Draag een mondmasker

Het dragen van een mondmasker is tijdens het volledige bezoek aan onze praktijk verplicht. Er zal enkel gevraagd worden om het mondmasker af te zetten tijdens de orthodontische behandeling zelf.

bottom of page